Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag bestil dagen før inden kl. 09.00

Bruchetta m. sardiner

tilberedning

 

fremgangsmåde

1. Skær brød i skiver og rist på begge sider.
2. Hak agurk og basilikum fint.
3. Smør brødene med grøn pesto og fordel agurk og basilikum på brødene. Top med små stykker sardin.

tilberedning

 

fremgangsmåde


1. Skær brød i skiver og rist på begge sider.
2. Bland pestokrydderi med olie, som anvist på glasset. Tilføj friske tomater skåret i små stykker.
3. Fordel pestoblandingen på brøddene og top med små stykker sardin.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll to Top

så kan der forudbestilles

få fat i and til mortens aften & jul

  • Øko Confiteret andelår og bryst
  • Øko Andelår og bryst
  • Øko Hel and
  • Øko Kalkun fra Gothenborg
  • Øko Gås fra Gothenborg
  • Øko Andesauce mm.