Brydebrød med hjemmerørt pesto

Ingredienser

fremgangsmåde


1. Rør gæren ud i en skål med lunkent vand.
2. Bland pestokrydderiet med 3 spsk. vand og 4 spsk. olie, og hæld halvdelen ned til gæret. Stil den anden halvdel til side.
3. Tilsæt de resterende ingredienser, men tilføj hvedemelet lidt ad gangen, da der ikke altid er behov for det hele.
4. Ælt dejen godt igennem, – den skal være fast, men stadig blød.
5. Når dejen er æltet færdig, skal den hæve et lunt sted i 1 time.
6. Efter hævning, former du dejen til boller, og smører dem ind i pesto, inden du placerer dem i et rundt fad.
7. Tænd ovnen på 180 grader, og lad brødet hæve igen, mens ovnen bliver varm.
8. Bag brødet i 30 minutter, eller til det er gyldent.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen