kullerfilet med rodfrugter

Ingredienser
400 g. Kullerfilet
1 kg. Frosne rodfrugter
1 Citron
20 g. Smør
1 Fed hvidløg
Panko rasp
Rosmarin
Salt
Evt. Blomkålspure
fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 180 C varmluft.
2. Vend rodfrugterne med olie, salt og rosmarin. Fordel dem i et ildfast fad.
3. Bag rodfrugterne i ovnen i 20 minutter og tag derefter fadet ud.
4. Imens røres smøret med hvidløg og rosmarin og citronen skæres i skiver.
5. Placer fisken ovenpå rudfrugterne og fordel smøret ovenpå fisken. Drys med rasp.
6. Fordel et par skiver citron i fadet og sæt det i ovnen igen.
7. Bag fadet i ydereligere 10-15 minutter, indtil fisken har en kernetemperatur på 55 C.
8. Server gerne fisken og rodfrugterne med en blomkålspure.
