
Ingredienser
1 håndfuld kløvede rødbeder
1 håndfuld kløvede gulerødder
1 håndfuld kløvede pastinakker
1/4 mango (frossen eller frisk)
1/2 dl. Ærter
1/2 dl. Majs
1 Blommetomat
1/4 agurk
2 spsk. Hummus
Ruccola, Pinjekerner til topping, Olie, Honning, Rosmarin
fremgangsmåde
- Vend rodfrugterne i lidt olie, honning og rosmarin. Del tomaten i 4 stykker og pensel med olie og salt.
2. Bag rodfrugter og tomat i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
3. Skær agurk i små tern, skyl ruccola og rist pinjekerner på en pande.
4. Anret alle elementerne i en skål, og top med pinjekerner.
5. Server mens rodfrugterne stadig er varme. Kombinationen af kolde, varme, bløde og sprøde elementer, er nemlig vildt lækker.
