Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag bestil dagen før inden kl. 09.00

tapas med confiteret andebryst

Ingredienser

 

fremgangsmåde

 
 
 
1. Varm andebrystet i en forvarmet ovn på 180 C i 15-20 minutter.
 
2. Skær skiver af flute og smør dem med estragonmayonaise.
 
3. Fordel skiver af den varme and på brødet og top med syltede rødløg.
 
4. Server som en del af et tapasbord, eller som en forret til dine gæster.

 

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll to Top
ER DU NY KUNDE?

spar 5%

Bliv kunde hos Gaardmester og få rabat på din første ordre. Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til vores nyhedsmail, så modtager du en kampagnekode på 5%.

så kan der forudbestilles

få fat i and til mortens aften & jul

Du kan nu forudbestille:

  • Confiteret andelår og bryst
  • Andelår og bryst
  • Hel and
  • Kalkun fra Gothenborg
  • Gås fra Gothenborg
  • Andesauce mm.

Økologisk naturligvis :)