Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag bestil dagen før inden kl. 09.00

Kyllingeleverpostej

Ingredienser

 

  • 250 g. Kyllingelever

  • 200 g. Grisehak

  • 2 Løg

  • 1 fed Hvidløg

  • 2 Æg

  • 1 dl. Fløde

  • 3 tsk. Soltørrede tomater

  • 1 tsk. Salt

  • 1 tsk. Paprika

fremgangsmåde


1. Start med at skære leveren i små tern. Brun ternene på en varm pande, med olie, løg og hvidløg. Lad det afkøle inden næste step.

2. Blend leveren og bland det derefter med svinehakket. Tilsæt derefter æg, fløde, soltørrede tomater og krydderier, og bland godt til en ensartet masse.

3. Hæld postejen over i en smurt form og dæk med sølvpapir. Bag ved 180 grader i 45 minutter. Derefter tages sølvpapiret af, og den bages yderligere i 20 minutter.

4. Leverpostejen kan serveres både varm og kold, med lækkert syltet og sprødt tilbehør.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll to Top
ER DU NY KUNDE?

spar 5%

Bliv kunde hos Gaardmester og få rabat på din første ordre. Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til vores nyhedsmail, så modtager du en kampagnekode på 5%.

så kan der forudbestilles

få fat i and til mortens aften & jul

Du kan nu forudbestille:

  • Confiteret andelår og bryst
  • Andelår og bryst
  • Hel and
  • Kalkun fra Gothenborg
  • Gås fra Gothenborg
  • Andesauce mm.

Økologisk naturligvis :)