Kyllingeleverpostej

Ingredienser

 

  • 250 g. Kyllingelever

  • 200 g. Grisehak

  • 2 Løg

  • 1 fed Hvidløg

  • 2 Æg

  • 1 dl. Fløde

  • 3 tsk. Soltørrede tomater

  • 1 tsk. Salt

  • 1 tsk. Paprika

fremgangsmåde


1. Start med at skære leveren i små tern. Brun ternene på en varm pande, med olie, løg og hvidløg. Lad det afkøle inden næste step.

2. Blend leveren og bland det derefter med svinehakket. Tilsæt derefter æg, fløde, soltørrede tomater og krydderier, og bland godt til en ensartet masse.

3. Hæld postejen over i en smurt form og dæk med sølvpapir. Bag ved 180 grader i 45 minutter. Derefter tages sølvpapiret af, og den bages yderligere i 20 minutter.

4. Leverpostejen kan serveres både varm og kold, med lækkert syltet og sprødt tilbehør.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen