Banankage med aroniaskum

Ingredienser

 

  • 2 Æg

  • 1 dl. Sukker

  • 1 tsk. Vaniliesukker

  • 3 bananer

  • 2 dl. Hvedemel

  • 1 tsk. Bagepulver 1 00 g.

  • Blødt smør 

  • 5-10 Medjoul dadler

  • 1 dl. Aroniabær

  • 1 spsk. Sukker

  • 1 dl. Fløde

fremgangsmåde

 
1. Tænd ovnen på 200 C varmluft.
 
2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt.
 
3. Mos de 3 bananer, og vend dem i æggeblandingen sammen med hvedemel, bagepulver og smør. Forsøg at lade være med at slå luften ud af dejen. Skær dadlerne i små stykker og vend dem også i dejen.
 
4. Smør en bageform med smør eller olie, og fordel dejen i formen.
 
5. Bag kagen i ovnen i 30-40 minutter, til kagen har sat sig.
 
6. Kog aroniabær med sukker, til de er faldet lidt sammen.
 
7. Pisk fløden luftig og vend derefter aroniabærerne i fløden.
 
8. Fordel fløden på kagen eller server den ved siden af.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen