Tortilla med and

Ingredienser
- 2 tortillapandekager
- Frisk spinat
- Estragon Mayo
- 1 andebryst
- 1 tsk soya
- 1 tsk olivenolie
- 1 tsk limesaft
KÅL SALAT :
- 200 g. hakket rødkål
- 200 g. revne gulerødder
- 1 revet æble
- 1 spsk eddike
- 1 tsk honning
- lime & salt
fremgangsmåde
1. Bland soya, olie og limesaft, og mariner andebrystet i det. Lad brystet trække marinaden i mindst 30 minutter.
2. Tænd ovnen på 200 C. og tilbered anden i 20-30 minutter.
3. Bland rødkål, gulerødder og æble i en skål. Bland eddike, honning, lime og salt i en anden skål, og overhæld kålblandingen med eddikedressingen.
4. Fordel kålsalaten, spinat og skiver af andebryst på tortillapendekagen og top med mayo.
