Tortilla med and

Ingredienser

 

  • 2 tortillapandekager
  • Frisk spinat
  • Estragon Mayo
  • andebryst
  • 1 tsk soya
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk limesaft

KÅL SALAT :

  • 200 g. hakket rødkål
  • 200 g. revne gulerødder
  • 1 revet æble
  • 1 spsk eddike
  • 1 tsk honning
  • lime & salt

fremgangsmåde


1. Bland soya, olie og limesaft, og mariner andebrystet i det. Lad brystet trække marinaden i mindst 30 minutter.

2. Tænd ovnen på 200 C. og tilbered anden i 20-30 minutter.

3. Bland rødkål, gulerødder og æble i en skål. Bland eddike, honning, lime og salt i en anden skål, og overhæld kålblandingen med eddikedressingen.

4. Fordel kålsalaten, spinat og skiver af andebryst på tortillapendekagen og top med mayo.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen