Tærte med kirsebær

Ingredienser

 

  • 100 g. Kirsebær

  • 70 g. Hvedemel

  • 2 Æg

  • 100 g. Sukker

  • 50 g. Marcipan

  • 50 g. smeltet smør

  • 1 tsk. Vaniljesukker

fremgangsmåde

 
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 
2. Pisk æg og sukker luftigt i en skål.
 
3. Riv marcipanen i og si derefter hvedemelet i.
 
4. Tilføj vaniljesukker og smør og rør forsigtigt rundt.
 
5. Smør et tærtefad eller beklæd det med bagepapir, inden dejen hældes deri.
 
6. Placer kirsebærerne rundt på dejen og bag derefter kagen i 20-25 minutter, til den er gylden og dejen har sat sig.
 
7. Server tærten lun med dejlig is fra Ny lundgaard.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen