FASTELAVNSBOLLER MED BÆR-FYLD
Ingredienser
- Hindbærfyld:
4 spsk Hindbær 1 tsk. Sukker
4 spsk. Vand
1 /4 liter Piskefløde - Blåbærfyld:
4 spsk blåbær
1 tsk. Sukker
4 spsk. Vand
1 /4 liter Piskefløde - Solbærfyld:
4 spsk Solbær
1 tsk. Sukker
4 spsk. Vand
1 /4 liter Piskefløde - Havtornfyld:
2 spsk Havtornmarmelade 1 /4 liter Piskefløde
fremgangsmåde
1. Start med at vælge hvilken fyld du ønsker. Der er fyld til 4 fastelavsboller af samme smag.
2. Bag de frosne fastelavnsboller efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af på en rist.
3. Hvis du vælger bærfyldet, koges bærerne i en gryde med vand og sukker, til det er kogt sammen til en kompot. Tilføj evt. mere sukker, hvis du synes kompotten er for sur. Hæld det over i en skål, så det ikke brænder på i den varme gryde.
4. Pisk fløden til den er lækker og luftig, og tilføj halvdene af din kompot. Ved havtorn, tilføjes 1 spsk. marmelade. Pisk kort, så kompotten elller marmelades fordeles i fløden.
5. Skær fastelavnsbollerne igennem, så du har en top og en bund. Fordel fløden med en sprøjtepose, på fastelavnsbollens bund, så der er et hul i midten. Læg en klat bærkompot eller havtornmarmelade i midten.
6. Placer toppen oven på fløden, og pynt evt med glasur, flormelis eller en klat fløde.
Note: Køb færdige wienerfastelavnsboller fra frost til dit fyld