FASTELAVNSBOLLER MED BÆR-FYLD

Ingredienser

 

  • Hindbærfyld:
    4 spsk Hindbær 1 tsk. Sukker
    4 spsk. Vand
    1 /4 liter Piskefløde
  • Blåbærfyld:
    4 spsk blåbær 
    1 tsk. Sukker
    4 spsk. Vand
    1 /4 liter Piskefløde
  • Solbærfyld:
    4 spsk Solbær 
    1 tsk. Sukker
    4 spsk. Vand
    1 /4 liter Piskefløde
  • Havtornfyld:
    2 spsk Havtornmarmelade 1 /4 liter Piskefløde

fremgangsmåde


1. Start med at vælge hvilken fyld du ønsker. Der er fyld til 4 fastelavsboller af samme smag.

2. Bag de frosne fastelavnsboller efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af på en rist.

3. Hvis du vælger bærfyldet, koges bærerne i en gryde med vand og sukker, til det er kogt sammen til en kompot. Tilføj evt. mere sukker, hvis du synes kompotten er for sur. Hæld det over i en skål, så det ikke brænder på i den varme gryde.

4. Pisk fløden til den er lækker og luftig, og tilføj halvdene af din kompot. Ved havtorn, tilføjes 1 spsk. marmelade. Pisk kort, så kompotten elller marmelades fordeles i fløden.

5. Skær fastelavnsbollerne igennem, så du har en top og en bund. Fordel fløden med en sprøjtepose, på fastelavnsbollens bund, så der er et hul i midten. Læg en klat bærkompot eller havtornmarmelade i midten.

6. Placer toppen oven på fløden, og pynt evt med glasur, flormelis eller en klat fløde.

7. Server de lækre fastelavnsboller til en god kop kaffe.

 

 

 

 

Note: Køb færdige wienerfastelavnsboller fra frost til dit fyld  

 

 

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen