Bao med marineret svinekød

Ingredienser
- 500 g. Grise småkød
- 2 spsk. Soya
- 2 spsk. Sweet chili sauce + ekstra til fyld
- 2 spsk. ketchup
- 1 tsk. sennep
- 2 spsk. sesamfrø
- 5 Bao eller små
tortilla pande kager - 1 /2 Spidskål
- 5 Gulerødder
- 1 Agurk
fremgangsmåde
1. Bland soya, sweet chili sauce, ketchup og sennep til en marinade.
2. Vend grisekødet i marinaden og lad det trække i 1-2 timer eller natten over.
3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og tilbered kødet i 20 minutter eller til det er gennemstegt.
4. Snit grøntsagere fint og fordel dem i dine Bao eller tortilla pandekager
5. Vend grisekødet i sesamfrø og placer det ovenpå grøntsagerne. Top med lidt sweet chili sauce.
6. Server en enkelt bao som en forret eller server flere som hovedret.
