Bao med marineret svinekød

Ingredienser

  • 500 g. Grise småkød
  • 2 spsk. Soya
  • 2 spsk. Sweet chili sauce + ekstra til fyld
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 tsk. sennep
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 5 Bao eller små
    tortilla pande kager
  • 1 /2 Spidskål
  • 5 Gulerødder
  • 1 Agurk

fremgangsmåde

 
1. Bland soya, sweet chili sauce, ketchup og sennep til en marinade.

2. Vend grisekødet i marinaden og lad det trække i 1-2 timer eller natten over.

3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og tilbered kødet i 20 minutter eller til det er gennemstegt.

4. Snit grøntsagere fint og fordel dem i dine Bao eller tortilla pandekager

5. Vend grisekødet i sesamfrø og placer det ovenpå grøntsagerne. Top med lidt sweet chili sauce.

6. Server en enkelt bao som en forret eller server flere som hovedret.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen