Galette med spinat & svampe

Ingredienser

  •  1 Færdiglavet tærtedej

  • 120 g. Svampe

  • 100 g. Spinat

  • 1/2 rødløg 

  • 2 Æg

  • 1 Løg

  • 1 Fed hvidløg

  • 30 g. Ost

  • Salt 

  • Peber 

  • Oregano 

fremgangsmåde

 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Hvis du bruger spinat og svampe fra frost, kan du med fordel lade det tø op først, og hælde lidt af optøningsvandet fra, inden brug.

  3. Bland alle ingredienserne pånær rødløg sammen i en skål.

  4. Placer tærtedejen på en bageplade, og fordel fyldet i midten af dejen. Lad ca. 15cm rundt i kanten være uden fyld. fordel rødløg oven på fyldet.

  5. Fold kanten at dejen op, så det holder på fyldet.

  6. Bag tærten i ovnen i 30-40 minutter, til den har sat sig, og er blevet fin gylden.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen