Cheesecake med kirsebær
ca 6 glas

Ingredienser

  • Kiksebund:
    10 Bastognekiks

  • Kirsebærtopping:
    250 g. Kirsebær
    1 dl. vand
    1 dl. Sukker
    1 tsk. vaniljesukker

  • Ostecreme:
    200 g. Naturel flødeost
    2 dl. Creme Fraiche
    2 dl. Fløde
    50 g. Flormelis
    3 tsk. vaniljesukker
    Citronsaft

fremgangsmåde

 
1. Kog kirsebærerne med vand, sukker og vaniljesukker. Mas bærrene lidt med en grydeske, så noget af saften kommer ud. Når bærerne er kogt ind, hældes de i en skål og sættes på køl.

2. Blend kiksene i en minhakker. Der må gerne være lidt at tykke på, men ikke for store stykker.

3. Fordel de blendede kiks i 6 glas.

4. Bland alle ingredienserne på nær fløden i en skål og pisk det godt sammen.

5. Brug en seperat skål til at piske fløden.

6. Vend ostemassen i fløden og rør det sammen med en dejskraber. Pas på ikke at slå luften ud af fløden.

7. Smag ostecremen til med flormelis og citron efter behov.

8. Fordel ostecremen oven på kiksebunden i de 6 glas.

9. Top med de afkølede kirsebær og sæt på køl indtil servering.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll til toppen