Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag bestil dagen før inden kl. 09.00

Confiteret andelår

andelår økologisk

Ingredienser

fremgangsmåde

  1. Knus alle krydderier, sukker og hvidløg i fx en morter eller minihakker
  2. Smør krydderiblandingen på andelårene og stil dem forseglet på køl natten over
  3. Dagen efter tørrer du krydderiblandingen af andelårene
  4. Smelt andefedt i en gryde og læg andelårene ned i
  5. Læg låg på gryden og lad andelårene hygge sig i 3-4 timer ved svag varme, det må endelig ikke koge!
  6. Tjek lårene efter et par timer, når kødet falder fra hinanden når du stikker en gaffel i, er de færdige. Tag dem op og læg dem til side, gem fedtet!
  7. Inden servering kan du stege andelårene sprøde i resterne af andefedtet. Strøg med salt på lårene og steg dem på en varm pande med andefedtet, slut af med at sætte dem i ovnen i 10-15 min.
  8. Servér til julemiddagen eller i en burger
Tip: Kan også bruges på samme måde med andebryster

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Produkter fra opskriften

  • Økologisk andebryst ca. 300 g. – FORUDBESTIL

    109,00 kr.
  • Økologisk andefedt i bæger ca. 225 g. – FORUDBESTIL

    79,00 kr.
Scroll to Top
ER DU NY KUNDE?

spar 5%

Bliv kunde hos Gaardmester og få rabat på din første ordre. Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til vores nyhedsmail, så modtager du en kampagnekode på 5%.

så kan der forudbestilles

få fat i and til mortens aften & jul

Du kan nu forudbestille:

  • Confiteret andelår og bryst
  • Andelår og bryst
  • Hel and
  • Kalkun fra Gothenborg
  • Gås fra Gothenborg
  • Andesauce mm.

Økologisk naturligvis :)