NYT Levering til hele DK - tirsdag, onsdag, torsdag & fredag - bestil dagen før inden kl. 09.00

Confiteret andelår

andelår økologisk

Ingredienser

fremgangsmåde

  1. Knus alle krydderier, sukker og hvidløg i fx en morter eller minihakker
  2. Smør krydderiblandingen på andelårene og stil dem forseglet på køl natten over
  3. Dagen efter tørrer du krydderiblandingen af andelårene
  4. Smelt andefedt i en gryde og læg andelårene ned i
  5. Læg låg på gryden og lad andelårene hygge sig i 3-4 timer ved svag varme, det må endelig ikke koge!
  6. Tjek lårene efter et par timer, når kødet falder fra hinanden når du stikker en gaffel i, er de færdige. Tag dem op og læg dem til side, gem fedtet!
  7. Inden servering kan du stege andelårene sprøde i resterne af andefedtet. Strøg med salt på lårene og steg dem på en varm pande med andefedtet, slut af med at sætte dem i ovnen i 10-15 min.
  8. Servér til julemiddagen eller i en burger
Tip: Kan også bruges på samme måde med andebryster

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Produkter fra opskriften

  • Økologisk andebryst ca. 300-350 g.

    119,00 kr.
  • Økologisk andelår ca. 250-300 g.

    59,00 kr.
  • Økologisk andefedt i bæger 350 g.

    55,00 kr.
Scroll to Top