NYT Levering til hele DK - tirsdag, onsdag, torsdag & fredag - bestil dagen før inden kl. 09.00

Mousakka m. jordskokker

Ingredienser

  • 400 g. Oksehak
  • 2 ds. Flåede Tomater
  • 2 spsk. Tomatpure
  • 1 Finthakket Løg
  • 1 Fed Hvidløg
  • 1/2 tsk. Kanel
  • 1 tsk. Rosmarin
  • 1 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Timian
  • 1 tsk. Paprika
  • Salt og Peber
  • 1/2 l. Mornaysauce
  • 300 g. Jordskokker i skiver
  • 1 Aubergine i tynde skiver
  • 125 g. Revet Mozzarella
  • Olie til stegning

fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
  2. Svits løg og hvidløg i en gryde og tilføj derefter oksekødet.
  3. Når oksekødet er brunet af, tilsættes flåede tomater, tomatpure og alle krydderierne. Smag til og tilføj mere krydderi efter behov.
  4. Fordel et lag kødsovs i bunden af et ildfast fad, placer et lag aubergine og jordskokker ovenpå. Hæld mornaysauce udover, inden du starter forfra med kødsovs. Slut af med mornaysauce og revet mozzarella.
  5. Bag mousakkaen i 40-50 minutter og lad den stå i 20 minutters tid inden servering.

GOD FORNØJELSE & VELBEKOMME

Scroll to Top