Privatlivspolitik

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Gaardmester ApS

Løntvej 17

6100 Haderslev

+45 93 85 85 79

info@gaardmester.dk

CVR: 41330465

2. PRISER

Hos gaardmester tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

2.1 RABATKUPONER

Ved brug af rabatkuponer gælder følgende regler:
RABATKUPONER VIRKER FREM TIL DATOEN DER STÅR ANFØRT PÅ/VED RABATKUPONEN VED UDGIVELSE OG KAN SOM UDGANGSPUNKT KUN BRUGES EN GANG PR. KUNDE. RABATKUPONER KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE RABATKUPONER OG KAN IKKE BRUGES SAMMEN MED FORBRUGSFORENINGKORTET.

DER TAGES ALTID FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER OG ORDRE KAN IKKE SKUBBES TIL FREMTIDIGE FORSENDELSER – SENDES VED NÆST MULIGE LEVERING ANFØRT PÅ ORDREBEKRÆFTELSEN. RABATEN GIVES IKKE PÅ ORDRE DER ALLEREDE ER LAVET, MEN KAN BRUGES TIL FREMTIDIGE ORDRE.

KODEN SKRIVES I FELTET I KURVEN/KASSEN. DET ER KUNDEN EGET ANSVAR AT ANFØRE KODEN KORREKT FOR AT FÅ RABAT PROCENTEN.

3. BETALING

På gaardmester.dk kan du bruge følgende betalingskort: visa, visa/dankort, Mastercard, Forbrugsforeningen

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afsendt. Indtil da er pengene reserveret.

Du vil få en e-mail som fortæller at købet er afsluttet når pengene bliver hævet på din konto.

Alle beløb som er opgivet på www.gaardmester.dk er i DKK og inkl. moms.

Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Stocket Layer). Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr.) går du ind i et sikret område.

4. BESTILLING

Ved bestilling skal navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplyses, leveringsform skal vælges og handelsbetingelser skal accepteres før betalingen kan gennemføres.

Det er muligt at notere bemærkning til ordren, f.eks. leveringssted. 

Du skal købe for mindst 500 DKK inkl moms, eksklusiv forsendelse, for at vi kan gennemføre ordren. Dette gør vi for at mindske transporten, mindske Co2 udslippet og passe bedre på miljøet. Vi opfordre derfor til at man handler færre men større – fordi vores klode trods alt er det vigtigste! Tak fordi du forstår og fylder din kurv godt op.

5. HENT-SELV

Det er muligt at afhente din ordre selv og derved spare fragtgebyret. Dette vælges ved check-ud. Afhentning af varer skal ske på Løntvej 17, 6100 Haderslev. Der står hvornår du kan afhente Dato/tidspunkt. Varerne skal bestilles senest kl. 09.00 på afhentningsdagen.

6. PAKNING

Vi pakker dine varer i flamingokasser og tilsætter tøris, så varerne kan holde sig frosne indtil kl. 19.00 på leveringsdagen. Tøris skal håndteres med handsker, for at undgå frostskader, da det er -75. Flamingokassen er din ejendom efter levering. Alle tørvarer pakkes i papkasse og tapes ovenpå din flamingokasse, hvis du også har bestilt frostvarer. Vi ser meget gerne at du returnere din kasse ved næste levering fra os – Hvis X-pressen har plads i bilen, tager de den med retur og vi får mulighed for at genbruge kassen. Det er både godt for os, dig og miljøet. Mange tak. Ved hent-selv pakker vi din ordre i papkasse eller papirspose. 

7. LEVERING

Xpressen A/S står for distribution af alle vores pakker.

Pakkerne bliver leveret til din hoveddør 2 gange om ugen. Det sker tirsdage og fredage i tidsrummet kl. 08.00 og 18.00, med mindre andet bliver oplyst ved bestilling. I enkelte tilfælde (ved kø, uheld eller andet) kan pakker blive leveret senere end kl. 18.00.

Vi oplyser altid om næste leveringsdag på vores side og du kan altid orientere dig om leveringsdagen på din ordrebekræftelse.

Sidste frist for bestilling af varer er dagen før levering kl. 09.00. I tilfælde af helligdage, ferie eller andet vil leveringsdato fremgå af ordrebekræftelsen. 

Dine varer bliver leveret som flexlevering, hvilket betyder at fragtmanden stiller dine varer foran din hoveddør, såfremt du ikke er hjemme ved levering.

Hvis du har særlige ønsker til leveringssted (f.eks. carport, kælderskakt, udhus, skur eller nabo) noteres dette under punktet ’bemærkning til ordre’ ved check-ud.

Der er levering til alle bro-faste øer i Danmark. Bor du på en ikke bro-fast ø og ønsker levering så kontakt os, og vi vil undersøge om det er muligt.

Leveringsgebyret er på:

69 kr. for ordre under 1000,-
49 kr. for ordre mellem 1000 – 1999,-
fri fragt for ordre over 2000,-

Ved levering overgår ansvaret for varerne til Jer.

8. AFBESTILLING / FORTRYDELSESRET

Afbestilling af ordre kan foretages på e-mail til  info@gaardmester.dk

Afbestilling skal foretages minimum 2 dage før leveringsdagen.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. Da gaardmester.dk kun forhandler fødevare, er man derfor ikke dækket af nogen fortrydelsesret efter modtagelses.

Da gaardmester.dk kun forhandler fødevare kan du ifølge forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1 ikke fortryde køb af allerede leverede varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

8.A VED FORUDBESTILLING AF AND/GÅS

Ved forudbestilling af and gælder følgende regler:
Din bestilling er bindende ved ordre afgivelse. Ligger du flere varer i din kurv når du forudbestiller din and/gås, sendes disse sammen med anden/ænderne/gås på den valgte leveringsdag. Ønsker du at bestiller andet til næste mulige leveringsdag, laver du blot 2 separate bestillinger. Pengene for din forudbestilling trækkes først fra dit kort på afsendelses dagen. (De ligger i hold)

Skulle du af en eller anden grund ikke ønske din bestilling alligevel, forbeholder vi os retten til at beholde 50% af det forudbetalte beløb, som håndterings og administrationsgebyr. Beløbet vil blive krediteret efter egentlige leveringsdag.

9. REKLAMATION

Skulle du oplever fejl eller mangler af de varer du har modtaget hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på info@gaardmester.dk eller på tlf. 93858579.

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter du modtager varerne. Det gælder både i relation til modtagelsen af pakken og til indholdet af pakken. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service.

Som udgangspunkt vil du få et afslag i prisen, hvis en vare eller dele af leveringen ikke lever op til forventningen.

Varer der leveres senere end kl. 18 og som måtte have lidt skade af den forlængede transporttid erstattes naturligvis.

10. BEKRÆFTELSE

Når du har foretaget en bestilling sender vi dig umiddelbart efter en ordrebekræftelse via e-mail.

Denne bekræftelse indeholder de oplysninger du har skrevet ind ved bestilling, samt de varer du har bestilt. Er der rettelser til din ordre bedes du kontakte os på info@gaardmester.dk

11. PERSONDATAPOLITIK

Hos Gaardmester ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi prioriterer sikkerheden af dine personlige oplysninger højt, og netop derfor har vi udarbejdet en politik, så du kan se, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger, behandles og beskyttes.

1. Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Virksomheden Gaardmester er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.

2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles indenfor Gaardmester. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Gaardmester. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Det er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.

4. Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx. kreditoplysninger og adresseopdateringer.

5. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

• Oprettelse og administration af din personlige konto på Gaardmester.

• Behandling af dine ordrer og evt. returnering

• Afsendelse af beskeder via sms, mail eller lignende vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende

• Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer

• Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx indsamling af kundefeedback, nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette mv.

• Besked til vindere af online konkurrencer

• Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information

• Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online

• Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester

• Analyse til optimering af website for at give dig den bedste oplevelse

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

6. Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx. den gældende bogføringslov, som har bestemt, at de personlige oplysninger skal lagres i 5 år. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til info@gaardmester.dk. Nedenfor har vi lavet en detaljeret oversigt over, hvilke rettigheder du har som kunde.

6.1 Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Gaardmester, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail

6.2 Retten til at overføre data:

Når Gaardmester anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os. Det kan f.eks. være e-mail, navn, adresse, telefonnummer mv.

6.3 Retten til at korrigere data:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du kan blot kontakte os via info@gaardmester.dk og oplyse os om dine ønsker herfor.

6.4 Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Gaardmester benytter, undtagen i følgende situationer:

• Du har en uafklaret sag hos kundeservice

• Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

• Du har et økonomisk mellemværende med gaardmester, uanset betalingsmåde

• Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

• Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder

• Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder

Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

6.5 Retten til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på gaardmester retmæssige interesser. Gaardmester fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

6.6 Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

• Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail

• Ved at sende en mail til info@gaardmester.dk med emnefelt “Ønsker ikke direkte markedsføring” og en tekst om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring.

6.7 Retten til begrænset anvendelse:

Du har til enhver tid ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Gaardmester under følgende omstændigheder:

• Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Gaardmester retmæssige interesser, skal gaardmester begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.

• Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal gaardmester begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

• Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger

• Hvis Gaardmester ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

6. Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   

Hos Gaardmester tager vi databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vi altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte os på info@gaardmester.dk

med emnet “Databeskyttelse -” efterfulgt af din forespørgsel.

7. Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at Gaardmester behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os på info@gaardmester.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

8. Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til l hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 09. september 2021 kl. 20.42

Scroll to Top