Min side
Du kan logge ind via dette link. Når du er logget ind, kan du blandt andet se din ordrehistorik og ændre din leveringsadresse.
Jeg har glemt mit kodeord, hvad gør jeg?
Mister du din adgangskode, skal du nulstille din adgangskode via login.
Opbevaring af fødevarer
Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det.
Optøning af fisk
Gaardmester anbefaler altid at tø fisk og skaldyr op i køleskabet natten over (10-12 timer). Det bevare den bedste konsistens og smag. Gør det gerne i en skål. Tø aldrig kød/fisk op ved stuetemperatur eller ved at putte i vandbad, det forringer både konsistens og smag. Paneret kuller skal IKKE tøes op inden brug!
Spørgsmål | Svar |
---|---|
Login / oprettelse af login | Du kan logge ind eller oprette en konto via dette link. Når du er logget ind, kan du blandt andet se din ordrehistorik og ændre din leveringsadresse. |
Jeg har glemt mit kodeord | Mister du din adgangskode, skal du via login nulstille din adgangskode. |
Hvordan opbevarer jeg mine fødevarer? | Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det. |
Hvordan opbevarer jeg mine fødevarer? | Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det. |