Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag bestil dagen før inden kl. 09.00

Du kan logge ind via dette link. Når du er logget ind, kan du blandt andet se din ordrehistorik og ændre din leveringsadresse.

Mister du din adgangskode, skal du nulstille din adgangskode via login.

Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det.

Gaardmester anbefaler altid at tø fisk og skaldyr op i køleskabet natten over (10-12 timer). Det bevare den bedste konsistens og smag. Gør det gerne i en skål. Tø aldrig kød/fisk op ved stuetemperatur eller ved at putte i vandbad, det forringer både konsistens og smag. Paneret kuller skal IKKE tøes op inden brug!

Spørgsmål Svar
Login / oprettelse af login Du kan logge ind eller oprette en konto via dette link. Når du er logget ind, kan du blandt andet se din ordrehistorik og ændre din leveringsadresse.
Jeg har glemt mit kodeord Mister du din adgangskode, skal du via login nulstille din adgangskode.
Hvordan opbevarer jeg mine fødevarer? Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det.
Hvordan opbevarer jeg mine fødevarer? Under hvert produkt på vores hjemmeside kan du se hvordan du opbevarer dine fødevare. Derudover står det også på selve produktet når du modtager det.
Scroll to Top
ER DU NY KUNDE?

spar 5%

Bliv kunde hos Gaardmester og få rabat på din første ordre. Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til vores nyhedsmail, så modtager du en kampagnekode på 5%.

så kan der forudbestilles

få fat i and til mortens aften & jul

Du kan nu forudbestille:

  • Confiteret andelår og bryst
  • Andelår og bryst
  • Hel and
  • Kalkun fra Gothenborg
  • Gås fra Gothenborg
  • Andesauce mm.

Økologisk naturligvis :)