GAARDMESTERs
danske kvalitets ØKO KYLLING
DANSK ØKOLOGISK
DYREVELFÆRD
BAG OM GAARDMESTER KYLLINGEN OG PRODUKTIONEN
Bag produktionen af Gaardmesters øko kyllinger står venneparet Nikolaj Dalsgaard og Andreas Barsøe – der tilsammen driver Dalsgaard&Barsøe.
Gården hvor de skønne øko kyllinger bliver opdrættet og slagtet ligger 18 min. fra Gaardmester, med navnet Skyttegården.
På Skyttegården bor Nikolaj med sin kone Elise og deres to børn Agnes & Eskild. Ca. 5 km. derfra ligger gården Diddesminde, hvor Andreas bor med sin kæreste Louise og deres søn Theo.
Et lokalt ærligt, herligt og ordentligt samarbejde – hvor vi i fællesskab sikre, at du kan få top kvalitet, økologi uden kompromiser, høj dyrevelfærd og nogle af danmarks bedste priser på økologisk dansk kylling.
MERE OM PRODUKTIONEN OG DYREVLEFÆRDEN
Kyllingerne nyder godt af et naturligt miljø, hvor nedfaldsfrugt i sæson og varierede omgivelser bidrager til deres trivsel. Dyrevelfærden er både at se, mærke og forstå. Ingen stress, masse af udeliv og plads, både i stalden, på deres veranda og ude i det fri med god beplantning fra frugttræerne, hurtigt voksende og dækkende popler og plads til det gode kyllingeliv.
For at sikre dyrevelfærden i hele processen står Andreas og Nikolaj selv for slagtningen af kyllingerne på deres eget slagteri, der også ligger på gården. Det betyder, at de kan tage ansvar for hvert eneste trin fra opdræt til forbrug. Deres mål er at tilbyde kylling, hvor økologi og dyrevelfærd er i centrum, og hvor kvaliteten kan smages og ses. Ingen stress, skånsom indfangning, rolig håndtering og godt slagtehåndværk.
DANSK ØKO KYLLING MED GOD SAMVITTIGHED
Vi sikre dig at du med god samvittighed kan vælge den økologiske kylling til, med en masse skønne udskæringer. Kyllingen bliver nedfrosset hurtigt efter slagtning og sikre dig en smagfuld og lækker kylling.
Vi nedfryser din kylling hurtigst muligt – det gør vi af flere grunde. For det første sikre vi kvaliteten, ved ikke at have dem liggende fersk i lang tid, dernæst mindsker vi spildet og optimere vores arbejdsgange. Vi kan skære flere kyllinger op ad gangen og dermed holde omkostningerne nede, så du ikke skal betale dyrt for god økologisk kvalitet.
Din kylling kan holde sig meget længere, uden at miste smag eller sine gode egenskaber. Når vi nedfryser den, kan vi fordele salget ud på flere uger og på den måde undgå spild i produktionen.
Kvaliteten på en frossen kylling er mindst lige så god som på en fersk – måske endda bedre – fordi den ikke har lagt på køl i flere dage, inden du bruger den.
Med en Gaardmester kylling produceret af Dalsgaard & Barsøe får du økologisk dansk kvalitets kylling.