Levering til hele DK tirsdag, onsdag, torsdag & fredag (færre leveringsdage i uge 28-29-30) bestil dagen før inden kl. 09.00

Velkommen til Gaardmester Engros

Gaardmester engros er din leverandør på hovedsagligt økologiske top kvalitets fødevarer. Vi kan levere kvalitet til dig som er både lille, mellem eller stor erhversdrivende. Produktsortimentet er nøje udvalgt og med økologien, dyrevelfærden og kvaliteten i orden. Gaardmester engros shoppen sender til hele Danmark, med dygtige transportører og sikre at du let kan få det du mangler, uden at gå på kompromis med dine værdier. Vi glæder os til at sende jer produkter – hvor produktionen er ordentlig, tydelig og fair.

HVORFOR GAARDMESTER ENGROS?

Ved at købe dine varer hos Gaardmester Engros, er du sikker på at få noget af det bedste fødevarerindustrien har at byde på – vi er klar til at løbe den ekstra meter for dig og for din forretning.

Vi har fingeren på pulsen – altid. Vi er få mennesker i virksomheden, vi både indkøber, opbevare og pakker. På den måde sikre vi at alt er som det skal være, at vi kender hvert er produkt vi sælger og produktionen bag.

Det sikre dig som kunde, giver hurtige svar på eventuelle spørgsmål og du kan samtidig være sikker på, at vi er til rådighed når du har brug for det.

For vi kender selv til det at drive virksomheder, uforudsete og behovet for at ens leverandør er villig til at gøre lidt ekstra – det betyder noget, og ikke kun på bundlinjen, men også i ens arbejdsliv.

Økologisk dansk skovkylling

Økologiske tørvarer

Økologisk Frugt & Grønt

Økologisk kød

Gaardmesters værdier

ØKOLOGI

Vores sortiment består primært af økologiske produkter. Her er produktionen, naturen, miljøet og ordentligheden i fokus. Økologi bør være vejen frem for fødevareproduktioner.

Kylling

Vi forsikre høj kvalitet. Fødevarer købt hos gaardmester er i orden – vi udbyder bredt sortiment og forsikre sporbarhed og produktionsformer vi alle kan stå inde for.

Dyrevelfærd

Hvis vi skal opretholde animalske produktioner, skal dyrevelfærden være i højsæde. Vi sikre dig at velfærden hos vores landmænd er i orden!

Processen

Hvordan handler du som virksomhed?

01 opret dig som kunde

Opret dig som engroskunde, du skal godkendes før du kan handle. Når du har fået godkendt dit login, så kan du handle ind på vores engrosside.

02 indkøb

Når du har et engroslogin, kan du handle på vores engrosside. Alle priser er oplyst ex moms og du får som erhvervsdrivende gode rabatter på meget af Gaardmesters udvalg.

03 FORSENDELSE

Når du har lagt din ordre, så checker vi den igennem og sikre os at alt er som det skal være. Du modtager en ordrebekræftelse fra os og vi afsender ordren afsted til dig på den valgte leveringsdag.

Mangler du noget?

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top