Levering tirsdag, onsdag, torsdag & fredag - bestil dagen før inden kl. 09.00

GAARDMESTER DIN ØKOLOGISKE GÅRDBUTIK ONLINE

Bredt udvalg & altid høj kvalitet Økologi & høj dyrevelfærd Levering til døren - tirsdag & fredag

UGENS ØKO SOMMER TILBUD

Så kom det varme danske sommervejr endelig. Det skal nydes med kold vin og skøn grill mad. Derfor kan du frem til d. 13 august få Rosé, hvidvin og confiteret halv høne til virkelig skarpe priser!

  • Rosé & hvidvin KUN 89,- 
  • Conf. halv høne m./u. kryd. KUN 49,-

Vores økologiske vin kommer fra Italien og er af vanvittig god kvalitet til prisen. Her får du virkelig god vin til pengene. Vinen forhandles kun hos os på Gaardmester.dk og er derfor helt unik.

De confiteret høner har en masse smag, er her er du sikre mørt og smagfuldt kød. Det skal blot varmes i ovn eller på grillen. Hurtigt, let og altid lækkert!

ØKOLOGISK - BÆREDYGTIGT - KVALITET

LEVERING TIRSDAG & FREDAG

DEN ØKOLOGISKE FAMILIE BIKS

Når du laver dine indkøb på Gaardmester – støtter du en lille familie biks, som gennem de sidste mange mange år har arbejdet for og med økologien. Med mere end 25 års erfaring i økologiens verden og med stor kærlighed til de danske produktioner – udvælger vi nøje vores leverandøre.

Vi vil udelukkende sælge dansk kød – i top kvalitet – uden kompromis! 

Vi vil gerne støtte den passioneret økologiske producent, hvor der ikke gåes på kompromis med hverken håndværk, smag eller kvalitet. Det er ofte en lidt mindre produktion – hvor lysten baner vejen.

…Og fordi du handler hos os, så kan vi hjælpe de lidt mindre økologiske danske producenter godt på vej.. det synes vi giver god mening – både i forhold til bæredygtigheden, den lokale afsætning og den danske økonomi.

STORT ØKOLOGISK SORTIMENT

Når du handler på Gaardmester støtter du ikke bare en lille familie drevet virksomhed, med passion for økologien og godt håndværk. Du støtter samtidig den mindre økologiske landmand/producent og deres fantastiske stykke arbejde. De står tidligt op, går sent i seng og knokler for deres øko produktioner.

Uanset hvilket produkt du køber hos os, så kender vi menneskene bag. Så du skal vide, at vi sætter en ære i at samarbejdet, produktionsformerne, arbejdsforholdene og ikke mindst vil sikre at produkterne er i TOP KVALITET og fra mennesker med hjertet på rette sted.

Hvor kvalitet, flid, håndværk og ægte passion for økologi hænger samme!

Det synes vi giver rigtig god mening, for økologien, miljøet, dansk øko produktion, dyrene, velfærden, naturen og til de kommende generationer!

Øko kærlighed fra Gaardmester teamet

Anders, Sille & de mindste gaardmestre: Clara, Axel & Nor

ØKOLOGISKE FÆRDIGRETTER

VI HAR ALT I NØDDER/SNACKS & TØRRET FRUGT

Scroll to Top